Băsescu dă lecții în scandalul Hexi Pharma

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Băsescu dă lecții în scandalul Hexi Pharma

Politică 28 Mai 2016 / 07:49 942 accesări

"Și eu aș fi scos produsele Hexi Pharma din spitale. Dacă eram premier, scoteam tot ce înseamnă Hexi Pharma din spitale. ordonam imediat import guvernamental de dezinfectanți pentru spitale. Dădeam spitalelor timp de trei luni cele mai bune produse din import. Cred că vor fi prinse și alte firme care livrează către sistemul de sănătate în vâltoarea acestui scandal.", a spus fostul președinte, la rtv.

Acesta a vorbit și despre fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu. "Toți ne dăm seama în ce situație este fosta doamnă Condrea. Nu aș lua de bune declarațiile doamnei. Voia să fie președintele României...Are o problemă doamna și nu aș vrea să o discutăm.", a spus Băsescu.

"După mine, s-a produs o panică nepermis de mare întreţinută şi de secretomania SRI, şi de secretomania domnului preşedinte. şi de declaraţiile eliptice ale domnului prim-ministru. Părerea mea este că toată lumea vrea să acopere lipsa de informaţie precisă dată de SRI", a afirmat Băsescu la România Tv.

El a adăugat că SRI ar fi trebui să facă publice informările privind Hexi Pharma, arătând că legea secretului de stat prevede că atunci când este vorba de interesul public, se interzice clasificarea informaţiilor.

Taguri articol


12