Bătaie între români, în noaptea de Înviere, la o biserică din Birmingham

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bătaie între români, în noaptea de Înviere, la o biserică din Birmingham

Externe 28 Aprilie 2019 / 13:00 923 accesări
Foto: observator.tv

Foto: observator.tv

Sute de români s-au luat la bătaie, în noaptea de Înviere, în fața unei biserici ortodoxe din Birmingham (Marea Britanie), după ce agenții de pază ai bisericii le-au interzis să intre în lăcașul de cult să ia lumină. Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, la slujba de Înviere, scrie observator.tv. Câteva sute de români au venit la biserica ortodoxă din Birmingham, pentru a participa la slujbă și pentru a lua lumină. Din motive încă necunoscute, la un moment dat, aproape de miezul nopții, agenții de pază ai bisericii au închis ușile și nu i-au mai lăsat pe români să intre.

Au urmat minute bune în care paznicii s-au bătut și înjurat cu românii veniți să ia lumină, în cadrul unei bătăi generale. Totul a fost surprins de un român care se afla în fața bisericii și care a transmis Live pe Facebook întregul scandal.

Pe imagini se poate observa cum tinerii strânși în fața bisericii fumează, înjură și se ceartă cu paznicii bisericii care, la un moment dat, închid ușile pentru a nu le mai permite să intre în lăcașul de cult.12