BC Athletic a efectuat testarea pentru COVID-19

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin

BC Athletic a efectuat testarea pentru COVID-19

Sport 10 Septembrie 2020 / 11:12 667 accesări
Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Formaţia Baschet Club Athletic Constanţa a anunţat că întreg lotul și colectivul tehnic a efectuat testarea pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative pentru toți cei testați.

După o perioadă în care o parte dintre jucătorii veniți au stat în izolare la domiciliu iar o parte s-au pregătit individual, „Gladiatorii din Tomis” au efectuar şi vizita medicală, urmând să înceapă, treptat, pregătirea fizică și antrenamentele.

„Conform protocolului medical emis de către Federația Română de Baschet, fiecare echipă participantă în LNBM, LNBF, CRM și CRF, trebuie să prezinte înaintea intrării în competiție, în afara documentelor stipulate în RSLNB si RGOCB, și acte medicale, care atestă atât faptul că rezultatele testării RT-PCR sunt negative, precum și o viză medicală care să arate că sportivii sunt apți de efort fizic și nu prezintă probleme medicale care impun reținerea de la efort.

Mulțumim Heka Hospital pentru sprijinul acordat în vederea testării. Cu o investiţie valoroasă, Heka Hospital a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din oraşul şi judeţul Constanţa, ce pune la dispoziţia pacienţilor servicii care acoperă o arie vastă de afecţiuni şi patologii în practica medicală”, a notat clubul constănţean pe pagina oficială de Facebook.12