Bilanţ cutremurător! Încă 6 morţi de gripă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bilanţ cutremurător! Încă 6 morţi de gripă!
Sănătate 23 Martie 2019 / 11:07 392 accesări 2 comentarii

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 186, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
Ultimele şase persoane care au murit de gripă sunt patru femei - una de 63 de ani din Caraş-Severin, alta de 48 de ani din Giurgiu, o femeie de 86 de ani din Sălaj şi alta de 58 de ani din Caraş-Severin, un bărbat de 85 de ani din Timiş, dar şi un copil de patru luni din Mureş, toţi cu virus gripal de tip A.
Toţi cei şase aveau condiţii medicale preexistente şi nu fuseseră vaccinaţi antigripal.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Presa echidistanta si independenta ar putea ajuta tara 11:39:55 / 23 Martie 2019
Presa trebuie sa fie cainele de paza al democratiei

Cutremurator e ce se intampla de atatia ani in sistemul farmaceutic. De ce bagati articole azi, zi de weekend, cu spor mare? Doar ca sa nu mai fie citite ultimele articolele si comentarii? Putem face comentarii la orice art, din orice sectiune si din orice ziar, ora de ora. Asta nu e o rezolvare, e doar o incercare de a apara oameni corupti, care distrug ramuri de activitate, distrug angajatii pe care ii au, dar pe care nu ii vor mai avea in viitor. Aparand oamenii corupti ati reusit sa distrugeti aproape toata tara.

... 17:33:22 / 23 Martie 2019
...

Cat de cutremurator e, de 7-8 pe scara Richter? Minciuni cu vaccinurile, chiar D. Trump a declarat ca vaccinurile provoaca autism si trebuie lasate la alegere, nu obligatorii. Dar prostii dau bukuc la vaccinat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2127 secunde