Bilete și abonamente pentru meciul din Cupa Davis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / România - Slovacia

Bilete și abonamente pentru meciul din Cupa Davis

Sport 17 Iunie 2015 / 00:00 2259 accesări

Cel mai important eveniment sportiv care va avea loc în această vară pe litoral este, fără îndoială, întâlnirea dintre echipele României și Slovaciei, contând pentru turul al doilea din Grupa I a Zonei Euro-Africane din Davis Cup by BNP Paribas. Meciul se va desfășura la baza sportivă Tenis Club IDU, situată pe malul lacului Siutghiol din stațiunea Mamaia, în perioada 17-19 iulie. Cu această ocazie, fanii vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe cei doi constănțeni care au făcut istorie pentru tenisul de câmp românesc: Andrei Pavel, fost nr. 13 ATP la simplu, ajuns căpitan nejucător al reprezentativei tricolore, și Horia Tecău, locul 7 în ierarhia ATP la dublu, triplu finalist la Wimbledon și liderul actualei echipe a României în Cupa Davis.

Începând de ieri, organizatorii au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru întâlnirea dintre România și Slovacia, acestea fiind disponibile, de astăzi, pe www.bilete.ro, precum și în oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și magazinele Germanos, dar și la recepția Tenis Club IDU din Mamaia. Preţul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, este de 120 de lei. Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare ale unui bilet sau abonament valabil.

Partida se desfăşoară după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 17 iulie, începând cu ora 13.00, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 18 iulie, de la ora 15.00, iar duminică - celelalte două meciuri de simplu, începând cu ora 13.00. Echipa care va câștiga partida se va califica în barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce învinsa va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africană.12