Brigadă italiană la partida Slavia Praga - CFR Cluj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Brigadă italiană la partida Slavia Praga - CFR Cluj

Sport 26 August 2019 / 15:40 391 accesări
Gianluca Rocchi (sursa foto: Facebook)

Gianluca Rocchi (sursa foto: Facebook)

Italianul Gianluca Rocchi va conduce la centru partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj, programată miercuri seară, de la ora 22.00 (în direct la Digi Sport 1 și Look Sport), manșa retur din play-off-ul UEFA Champions League. Rocchi va fi ajutat de asistenţii Filippo Meli şi Giorgio Peretti. Rezervă va fi Maurizio Mariani, iar arbitri video au fost desemnați Paolo Valeri şi Michael Fabri. În tur, la Cluj-Napoca, Slavia Praga s-a impus cu scorul de 1-0. CFR are asigurată prezența în grupele UEFA Europa League.

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

Arbitrii din România au fost delegați în ambele competiţii intercluburi. Astfel, în Liga Campionilor, Ovidiu Haţegan a fost delegat la meciul dintre Rosenborg Trondheim şi Dinamo Zagreb, care se va disputa marţi, la Trondheim. În tur, la Zagreb, Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0. La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial este Sebastian Colţescu.

Joi seară, Radu Petrescu va conduce la centru partida dintre FC Zorya Luhansk şi Espanyol Barcelona, din UEFA Europa League. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.12