Bunuri contrafăcute în valoare de 8.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bunuri contrafăcute în valoare de 8.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

Eveniment 07 Martie 2023 / 14:41 1045 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia,articole vestimentare în valoare de aproximativ 8.000 lei,inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute,susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 04.03.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele unui pasager70 articole de îmbrăcăminte,care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetăţean român, în vârstă de 35 de ani. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ8.000 leidacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii depunere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.Ştiri recomandate

12