Câini spânzurați de panoul de la intrarea în localitate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a întâmplat în județul Tulcea

Câini spânzurați de panoul de la intrarea în localitate

Eveniment 07 Februarie 2016 / 16:54 2033 accesări

Un peisaj macabru i-a întâmpinat pe cei care au vizitat localitatea Peceneaga, din județul Tulcea, în ziua de vineri. Oameni fără suflet au spânzurat doi câini și i-au atârnat de panoul care marchează intrarea în comună. O fotografie cu cele două animale a fost postată pe pagina de Facebook „Comunitatea Tulcea”, stârnind revolta membrilor comunității. Internauții au cerut ajutorul IPJ Tulcea pentru a-i găsi pe făptuitori, pentru a-și primi pedeapsa meritată.

Primarul localității Peceneaga, Eugen Matei, a declarat că imaginea de la intrarea în localitate este o rușine pentru întreaga comunitate.

„Am rămas și eu surprins, că poate nu de fiecare dată reușim să vedem tot ce se întâmplă în localitate. Cine a făcut asta sunt, cred, oameni fără milă, fără frică de Dumnezeu. Eu, ca primar, nu aș putea să fac o mare anchetă, dar Poliția este în măsură să afle cine este omul fără inimă care a făcut acest gest”, a spus primarul din Peceneaga.

O firmă de ecarisaj a ridicat sâmbătă cadavrele celor doi câini, care au fost duse la sediul societății.

Potrivit primarului din Peceneaga, un câine a fost identificat, proprietarul acestuia declarând că animalul a murit și nu l-a îngropat din cauza pământului înghețat. Cineva l-a luat și l-a agățat de panoul de la intrarea în comună.

Citește și:

Drepturile omului şi cruzimea faţă de animale, printre întrebările românilor la PE

Cîine spînzurat de maşină şi tîrît pe străzi12