Câinii fără stăpân, adunați de pe străzile Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Câinii fără stăpân, adunați de pe străzile Constanței
Administrație 15 Aprilie 2019 / 17:16 2182 accesări 3 comentarii

De luni, 15 aprilie, a început capturarea câinilor fără stăpân din municipiul Constanța! Potrivit autorităților locale, fiecare mașină de capturare este inscripționată corespunzător și deservită de personal specializat, medic veterinar și tehnician veterinar. „Adăpostul public pentru animale abandonate, situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5, a fost complet renovat, oferă condiții decente de cazare pentru animale și respectă normele sanitar-veterinare impuse de legislația specifică. În incinta acestuia se află și un cabinet medical dotat cu aparatură performantă. Câinii capturaţi şi înregistraţi în evidenţele adăposturilor pot fi revendicaţi sau adoptaţi gratuit. Încredinţarea câinilor se face numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare”, precizează Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

Loading...

3 comentarii

okila 18:36:29 / 15 Aprilie 2019
canini

iar vor fi persoane care chipurile din mila vor adopta cu zecile ca mai apoi sa le dea drumu pe strazi

Ct 09:23:44 / 17 Aprilie 2019
nu ne mai prostiti !

terminati cu tampenia asta numita adoptie, NU exista! exista doar sifonarea banului public, atat! adunati maidanezii si apoi dupa 7-10 zile ,eutanasiatii! doar asa se curata orasul, si cu amenzi mari pt nesimtitii care ii adopta si elibereaza pe strazi, pt inconstientii care ii hranesc si le fac custi langa bloc, pt cei care nu curata mizeria dupa javra lor, samd... civilizatie nu inseamna sa deranjezi vecinii cu mizeria si galagia javrei tale !

eu 00:55:51 / 19 Aprilie 2019
Pentru Ct

Cu mizeria, poluarea fonica, pampersii, istericalele, mucii, pampersii, pisatul si cacatul plozilor ce facem?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.194 secunde