Călin Popescu Tăriceanu e pregătit să candideze la prezidențiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Călin Popescu Tăriceanu e pregătit să candideze la prezidențiale
Politică 11 Aprilie 2019 / 16:19 323 accesări 6 comentarii

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, joi, că este pregătit să îşi asume candidatura la Preşedinţie, adăugând că o decizie în coaliţia de guvernare va fi luată după alegerile pentru Parlamentul European şi după o analiză a sondajelor de opinie.

"Candidatura la Preşedinţie se va anunţa oficial, dar nu vorbesc neapărat în nume propriu. Am discutat acest subiect în cadrul coaliţiei; eu sunt pregătit să îmi asum această candidatură, în condiţiile în care vom vedea care este cel mai bine plasat candidat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Vom face acest lucru, cel mai probabil, după alegerile pentru Parlamentul European", a declarat, joi, Călin Popescu-Tăriceanu.

Loading...

6 comentarii

CT 10:28:59 / 12 Aprilie 2019
vai de el...

apropo, a gasit podul de la Agigea??? ca la inaugurarea celui nou, el vorbea de cel vechi ! :)) asa de bine cunoaste el si haita de consilieri realitatile tarii !

Bula 13:12:05 / 12 Aprilie 2019
Moșule

Moșu a concesionat petrolul si gazele din marea neagra .in ainte de a câștiga procesul cu ucraina, a vandut fabrici si păduri si acum vrea sa fie președinte unde la poarta alba ?

WC Johanis nu are nici o șansă... 19:06:12 / 12 Aprilie 2019
CP Tăriceanu e viitorul președinte al României

CP TĂRICEANU ,un martir al acestui SISTEM TICĂLOȘIT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ȘI WC JOHANIS...Un om care luptă pentru drepturile omului ,pe care WC le consideră un lux...Un om care a fost etichetat PENAL pe nedrept de WC ,un martir al LUI WC, CINE POATE FI MAI BUN CA EL.?.7 ANI de interceptări cu cheltuieli de milioane de euro în care a fost declarat Penal de WC.. CP TĂRICEANU a fost găsit Nevinovat.... DOSAR PENALL Fabricat la comandă politică pt infracțiunea de ......... Mărturie mincinoasă !!!!!!!!...E al doilea om în stat !!!! WC nu mai trebuie sa prindă un nou mandat. .

Stop PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 09:36:13 / 14 Aprilie 2019
Stop WC JOHANIS

In. Noiembrie România se va întoarce la valorile democrației..O data cu alegerea unui nou președinte al României , care nu trebuie sa mă FIE WC JOHANIS.

ALDEtariceanu, caine de circ! 22:22:29 / 15 Aprilie 2019
Pentru Stop PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!

Uniti 14:48:44 / 18 Aprilie 2019
Pentru ALDEtariceanu, caine de circ!

Cu gasca asta de HOTI ai lui Tariceanu si DRACnea care s-au urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...Acolo sa stea HOTII NU primari, Nu presedinti de CJ, Nu parlamentari. NU! MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.19 secunde