Camioanele - melci pe șoseaua de centură a Capitalei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Camioanele - melci pe șoseaua de centură a Capitalei

Economie 06 Septembrie 2016 / 15:50 441 accesări

Şi astăzi, camioanele aflate în tranzit pe șoseaua de centură a Capitalei au mers precum melcii în semn de protest față de scumpirea valorii RCA, Primăria Capitalei făcând un apel căte Guvern să intervină în ceea ce privește reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii. "Protestul are loc în fiecare zi. În acest moment, sunt camioanele care circulă cu viteză redusă și în tranzitul lor au în bord acel semn cu "PROTEST RCA". Este vorba despre camioanele care sunt în tranzit", a declarat Augustin Hagiu, președinte de onoare al Federației Operatorilor Români de Transport (FORT). Şi luni, câteva sute de transportatori au protestat pe șoseaua de centură a Capitalei, aceștia mergând cu viteză redusă, iar circulația fiind îngreunată.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, marți, un apel către Guvern să intervină în ceea ce privește reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii, astfel încât protestele transportatorilor să nu ia amploare.

Reamintim că reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România au anunțat un protest de amploare la nivelul întregii țări pe 15 septembrie.12