Când se schimbă vremea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Când se schimbă vremea

Vremea 16 Octombrie 2018 / 09:44 869 accesări

Meteorologii prognozează că următoarele două săptămâni vor fi diferite atât din punct de vedere climatologic, cât şi al precipitaţiilor, cu valori termice maxime de 23 - 24 grade Celsius, în primul interval, respectiv mai scăzute şi cu până la 10 grade în unele regiuni, în cel de-al doilea, reiese din prognoza de specialitate pentru intervalul 15 - 28 octombrie, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), scrie Agerpres.

În regiunea Dobrogei, vremea va fi caldă în prima săptămână, apoi se va răci. Astfel, media maximelor se va situa în jurul valorii de 20 de grade până în 20 octombrie; va scădea în zilele de 21 şi 22 octombrie spre 16 grade, valoare ce se va menţine până la finalul perioadei de referinţă.

Minimele nocturne se vor încadra pe parcursul primei săptămâni în medie, între 11 şi 13 grade.

O scădere de temperatură la valorile nocturne va avea loc şi în cea de-a doua săptămână de prognoză, când media minimelor va fi de 8 - 9 grade.

Ploi în general slabe cantitativ vor fi posibile începând cu data de 18 octombrie, însă probabilitatea de apariţie a acestora va fi mai ridicată în perioada 23 - 28 octombrie.12