Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 23 Noiembrie 2023 / 17:48 859 accesări

La data de 22 noiembrie, în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Liliacului.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului, au fost găsite două pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

--------

La data de 23 noiembrie, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care circula pe bulevardul Independenței.

Acesta nu a oprit la semnal și și-a continuat deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost interceptat pe un teren din apropierea stației C.F.R. Medgidia.

S-a procedat la legitimarea și identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 46 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

--------

La data de 22 noiembrie, în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un ansamblu rutier format din autotren și semiremorcă, pe D.N. 22A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

--------

La data de 22 noiembrie, în jurul orei 13.45, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării din stațiunea Neptun, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.Ştiri recomandate

12