Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 12 Februarie 2024 / 11:57 537 accesări

La data de 11 februarie, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
---------

La data de 11 februarie, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat o tânără, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
---------

La data de 12 februarie, în jurul orei 01.55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe Bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.Ştiri recomandate

12