Ce spectacole a pregătit pentru acest weekend Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța „Căluțul de mare"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce spectacole a pregătit pentru acest weekend Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța „Căluțul de mare"

Cultură 05 Noiembrie 2021 / 18:07 1601 accesări

Publicul este invitat sâmbătă, 6noiembrie, dar și duminică 7noiembrie la două spectacole oferite de Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța „Căluțul de mare".

SÂMBĂTĂ, 13 noiembrie 2021, ORA 10.30

POVESTE CU .... SCUFIȚA ROȘIE - adaptare după Charles Perrault

Regia și scenariul: Valentin Dobrescu

Scenografia: Valentin Dobrescu

Muzica: Radu Alin Macovei Moraru

Vârstă: 3+

In distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan.

DUMINICĂ, 14 noiembrie 2021, ORA 10.30 (2 evenimente dedicate Zilei Dobrogei 2021)

-ora 10.00 - „BALAURUL ÎNARIPAT ȘI ZEUL POSEIDON”- adaptare și dramatizare după una din legendele care face parte din antologia de legende și mituri din spațiul dobrogean „Poveștile Mării Negre” aparținând scriitorului Cristian Cealera. Povestea dramatizată este dedicată spectatorilor mici și mari iar în distribuție îi veți întâlni pe Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Clara Ghiuvelechian, Ion Ciolan, Arina Cojocaru, Andrei Stroescu, Rovena Paraschivoi. Acest moment artistic este coordonat de actorul Dan Cojocaru.

-ora 10.30 – spectacol „RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ” -adaptare după H.Ch. Andersen, spectacol dedicat etapei de vârstă 3+. Regia artistică, scenariul cât și scenografia piesei sunt realizate de Valentin Dobrescu. Muzica a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru. În distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Mențiune: Cei care achiziționează bilete pentru spectacolul de la ora 10.30, pot beneficia de vizionarea gratuită a momentului artistic programat la ora 10.00 (dacă doresc). Accesul la sceneta de la ora 10.00 este gratuit, în limita locurilor disponibile.Ştiri recomandate

12