Cele mai bune leacuri pentru gastrită! Funcţionează miraculos

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cele mai bune leacuri pentru gastrită! Funcţionează miraculos

Sănătate 27 August 2018 / 19:10 764 accesări

Gastrita este o inflamație a mucoasei care protejează pereții stomacului. Se manifestă prin durere și senzație de arsură, în partea superioară a abdomenului, fiind însoțită adesea de greață, balonare sau eructație. Toate aceste simptome pot fi alinate cu ajutorul remediilor naturale, arată stiripesurse.ro. Folosește-te de câteva leacuri la îndemână, care și-au dovedit încă din cele mai vechi timpuri eficiența:

SUCURI DE CRUDITĂȚI Dintre acestea, cele mai populare sunt sucul de varză și cel de cartof crud. Se beau câte 50 ml (un sfert de pahar) de suc de varză (obținut cu ajutorul storcătorului electric) cu 30 de minute înainte de masă, iar la o oră după masă se beau 50 ml de zeamă de cartofi (obținută din cartof ras și scurs bine). Se recomandă o cură de 2-3 zile, în care să se consume des aceste sucuri care reduc aciditatea (au efect alcalin), reglează digestia și repară epiteliile gastrice.

SUCURI VERZI Cel de orz verde este recomandat în gastrită datorită efectului calmant și antiinflamator. Se obține din tulpinile verzi de orz, cu ajutorul storcătorului electric cu centrifugă. Se beau câte 200 ml de suc pe zi, în reprize, durata unui tratament fiind de minimum 12 zile. Clorofila pe care o conține din belșug orzul verde contribuie la regenerarea mucoasei gastrice, arată cercetările, scrie femeia.ro.

Taguri articol


12