Cele mai dorite femei din Europa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cele mai dorite femei din Europa

Monden 26 Iulie 2014 / 00:00 567 accesări

Un studiu publicat de Lovoo, cel mai cunoscut portal de întâlniri din Germania, și de site-ul de călătorii GoEuro conchide că femeile spaniole sunt cele mai dorite de bărbații europeni. Aceștia au indicat națiunea spaniolă drept preferată pentru a-și alege o parteneră, iar pe locul secund se află italiencele. Aproximativ 45% dintre italieni au declarat că se simt atrași de femeile spaniole mai mult decât de cele de altă naționalitate și 34% dintre francezi au mărturisit că au o slăbiciune pentru spaniole. Bărbații din Germania, Marea Britanie și Belgia au ales la rândul lor femeile spaniole: unul din trei a mărturisit că se simte atras de ele. Cel mai prost plasate în acest clasament sunt portughezele, franţuzoaicele, belgienele și olandezele, despre care bărbații chestionați au mărturisit că, deși le-ar plăcea să flirteze cu ele, nu ar putea avea o relație cu aceste femei.

Pe de altă parte, potrivit unui sondaj realizat de compania British Airways Holidays, prințul Harry ocupă primul loc în topul vedetelor cu care femeile britanice şi-ar dori cel mai mult să plece în vacanţă. În topul preferinţelor acestora, locurile următoare sunt ocupate, în ordine, de George Clooney, Stephen Fry, David Beckham şi Robbie Williams. În ceea ce priveşte preferinţele bărbaţilor britanici, primul loc este ocupat de actriţa şi prezentatoarea TV Holly Willoughby, urmată de Cameron Diaz, Jennifer Aniston şi Abbey Clancy.

Ducesa de Cambridge se numără printre preferinţele ambelor sexe şi ocupă locul al 10-lea în topul feminin şi locul al şaptelea în cel masculin. În schimb, soţul ei, prinţul William, nu se bucură de o cotă de simpatie la fel de înaltă. Dintr-o listă de 57 de celebrităţi, ducele de Cambridge se află pe locul al 26-lea în topul masculin şi pe locul al 15-lea în topul feminin. În ceea ce îi priveşte pe copiii britanici, aceştia par să prefere vedetele din showbiz. Băieţii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani o preferă pe Rihanna, iar fetiţele din aceeaşi categorie de vârstă - pe cântăreţul Harry Styles. Brooklyn Beckham, fiul cel mare al soţilor David şi Victoria Beckham, este popular în ambele topuri şi ocupă locul al doilea atât în topul băieţilor, cât şi în cel al fetiţelor.12