Cele mai frumoase cărţi din România, expuse la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Muzeul de Artă

Cele mai frumoase cărţi din România, expuse la Constanța

Cultură 01 Septembrie 2016 / 14:04 3208 accesări

Iubitorii de cultură de la Marea Neagră au parte, zilele acestea, de o mare bucurie: cele mai frumoase cărţi din România vor fi expuse la Muzeul de Artă, în perioada 2-15 septembrie. Este vorba despre albume, cărți de artist şi în ediţie limitată provenind din arhiva celor patru ediții ale concursului „Cele mai frumoase cărţi din România”, din perioada 2012 - 2015.

Vernisajul insolitei expoziții este programat vineri, 2 septembrie, de la ora 13.00. Evenimentul face parte din seria „Cele mai frumoase cărți itinerante 2016”, realizată cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național. De asemenea, manifestarea este inclusă în proiectul organizat de Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură dedicat dimensiunii artistice a cărții văzute ca obiect.

Conform organizatorilor, „Cele mai frumoase cărți” este atât o platformă de dezbatere pentru publicul larg și de specialitate, cât și o oportunitate de recunoaștere națională și internațională pentru profesioniștii din lumea editorială, dar și pentru designerii și graficienii independenți.

Citește și:

Cultura tomitană, încotro? Privind în viitor cu speranță, fără... mânie12