Cernea: Candidez ca independent la alegeri. Dacă reuşesc, va fi premiera secolului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cernea: Candidez ca independent la alegeri. Dacă reuşesc, va fi premiera secolului

Politică 03 Septembrie 2016 / 19:00 788 accesări

Deputatul Remus Cernea a anunţat că, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, va candida independent, în Bucureşti, unde ar putea avea ”anumite şanse” pentru a fi ales, ceea ce ar reprezenta o premieră, deoarece niciun candidat nu a obţinut mandatul ca independent.

”Voi candida ca independent, în Bucureşti, pentru că Legea electorală este extrem de restrictivă şi singurul loc în care aş putea candida cu anumite şanse este Capitala”, a anunţat Cernea prin intermediul unui mesaj filmat, pe care l-a postat pe contul său de Facebook.

El a făcut şi un apel la susţinerea bucureştenilor pentru strângerea a minimum 20.000 de semnături şi pentru obţinerea unui număr de 25-30.000 de voturi, dar şi pentru donaţii.

”Nu este imposibil. Totul însă se va putea cu sprijinul dumneavoastră. Dacă vom reuşi împreună va fi o premieră, pentru că în acest secol niciun candidat independent nu a reuşit să obţină mandatul. Eu aş fi primul! Vă rog foarte mult să reuşim această premieră pentru politica din România”, a mai spus deputatul ales în 2012 din partea PSD.

Remus Cernea a făcut şi un scurt bilanţ al mandatului său, susţinând că nu a primit susţinere, deoarece colegii săi din Legislativ nu erau pregătiţi pentru schimbare.12