Chevrolet încolăcit în jurul unui stâlp

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scăpat de sub control

Chevrolet încolăcit în jurul unui stâlp

Eveniment 10 Ianuarie 2018 / 13:53 640 accesări

Viteza și neatenția fac, din nou, victime. Doi tineri au ajuns în spital cu răni grave după ce au fost vitimele unui accident rutier ce a avut loc în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, în zona Mamaia Nord. Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, un bărbat de 28 de ani, din Constanța, se afla la volanul unui autoturism marca Chevrolet Spark, și conducea pe DC 86, dinspre Constanța spre Năvodari.

La un moment dat, nu se știe încă din ce motiv, dar, probabil viteză și neatenție, mașina a scăpat de sub control. S-a oprit fix într-un stâlp metalic. Ba mai mult, s-a încolăcit în jurul lui, transformându-se într-un morman de fier.

Șoferul a suferit răni foarte grave, iar acum se află la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la secția terapie intensivă. Pasagerul din dreapta, un tânăr ca de aceiași vârstă, a fost internat și el, dar starea lui este stabilă.

În cauză, oamenii legi au început procedurile pentru deschiderea unui dosar penal și cercetează împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.

Taguri articol


12