Cinci persoane au murit la un festival de muzică electronică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cinci persoane au murit la un festival de muzică electronică

17 Aprilie 2016 / 12:40 520 accesări

Cinci persoane au murit şi alte cinci sunt în stare gravă, după ce ar fi consumat droguri la o petrecere privată din cadrul unui festival de muzică electronică din Buenos Aires, relatează BBC News online.

Potrivit şefului serviciilor de urgenţă din capitala Buenos Aires, Alberto Crescenti, victimele cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani sunt suspectate de intoxicare cu substanţe halucinogene pe care le-ar fi consumat la o petrecere privată din zona Costa Salguero, unde situaţia ar fi scăpat de sub control.

"Vom vedea ce substanţe au consumat", a declarat Alberto Crescenti.

Festivalul de muzică electronică Time Warp era programat să se desfăşoare vineri şi sâmbătă, dar din cauza incidentului a doua seară de festival s-a anulat.

Serviciile de urgenţă din Buenos Aires au fost solicitate după ce ambulanţele private care asigurau asistenţă medicală pe parcursul festivalului au anunţat că sunt depăşite de situaţie.

"Nu mai puteam să stăm înăuntru, nu mai puteam respira", a declarat unul dintre participanţii la petrecere postului TV local TN. "Era prea cald înăuntru şi prea multă lume", a adăugat acesta.

Festivalul de muzică electronică Time Warp, lansat în Germania în 1994, a fost organizat în Buenos Aires pentru trei ani la rând.12