Cine a fost „The most beautiful girl in the world“ pentru Prince?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Femeile din viaţa starului

Cine a fost „The most beautiful girl in the world“ pentru Prince?

Monden 25 Aprilie 2016 / 13:17 1264 accesări

Despre femeile din viaţa starului Prince s-a scris mult şi s-a discutat şi mai mult. EFE face o scurtă trecere în revistă a celor mai importante muze, prietene, iubite sau soţii. Emblematicul muzician american, care s-a stins din viață joi, la 57 de ani, la reședința sa din Chanhassen (Minneapolis), este amintit ca un artist vizionar, cu o dorință neobosită de autoperfecționare, și un simbol sexual care și-a înscris pe listă un lung șir de femei care i-au marcat existența.

Prima dintre ele a apărut în viața lui în anii 1970, când își lansase primele producții discografice. În acei ani, "băiatul din Minneapolis a cunoscut-o pe Sheila Escovedo, pe numele de artistă Sheila E., o percuționistă din trupa sa, cu care a avut o relație timp de mulți ani. Zvonurile spun că artistul i-ar fi cerut mâna pe scenă în acorduri de chitară, dar că nu au ajuns să-și oficializeze niciodată relația. Sheila E. a fost parte fundamentală a succesului din 1984, ”Purple Rain”, coloana sonoră a filmului cu același nume, care l-a propulsat pe Prince în panteonul vedetelor și care i-a permis să o cunoască pe exuberanta Apollonia Kotero, protagonista feminină a filmului. Potrivit presei romantice, cei doi ar fi fost implicați într-o relație pasională și artistul, laureat a șapte premii Grammy, ar fi compus special pentru muza lui de origine mexicană hitul „Sex Shooter”.

Prolificul artist a avut apoi o relație cu dansatoarea și cântăreața de origine portoricană Mayte García, cu care a fost căsătorit între 1996 și 1999, uniune din care s-a născut un fiu, Gregory, care a murit la șapte zile după ce a venit pe lume, din cauza unei malformații a inimii. Cuplul s-a despărțit după această grea pierdere. "L-am iubit atunci și îl voi iubi veșnic. El se află acum alături de copilul nostru", a declarat García într-un interviu pentru revista „People“.

Prince i-a dedicat fostei sale partenere de viață hitul „The most beautiful girl in the world”, iar în videoclipul piesei apare o altă muză hispanică, Paz Gómez, pe care Prince a calificat-o drept "cea mai frumoasă femeie din lume". Actrița, aleasă din 20 de tinere selectate din întreaga lume, ar fi trăit o scurtă aventură cu Prince, zvon pe care Gómez l-a infirmat, spunând că relația lor nu a fost carnală calificându-l pe artist drept "un adevărat cavaler".

A doua căsătorie a fost cu Manuela Testolini Nelson, fiica unui italian, între 2001 și 2006. După divorț, Prince a avut o relație între 2007 și 2012 cu cântăreața Bria Valente, pe numele său real Brenda Fuentes, considerată una dintre ultimele legături stabile ale artistului. Prince a cunoscut-o pe Valente când aceasta avea 17 ani, la studiourile sale, Paisley Park, unde artistul a fost găsit joi fără suflare, și a luat-o sub aripa lui protectoare, producând albumul de debut al acesteia, „Elixer”, în 2009.

Talent incontestabil al muzicii pop de culoare, Prince s-a înconjurat de frumuseți exuberante, pe care le-a înșirat într-o lungă listă din care ar face parte inclusiv Penelope Cruz. Artistul ar fi cunoscut-o pe frumoasa actriță spaniolă când aceasta avea doar 14 ani. "De-a lungul acestor ani am împărtășit momente incredibile, mulțumesc pentru ce mi-ai oferit, pentru tandrețea și prietenia ta (...) Va exista mereu un loc în inima mea pentru tine", a scris Cruz pe contul ei de Instagram.

Și cântăreața Martika, fiica unor cubanezi, a fost luată sub protecția lui Prince, care a compus piese pentru cel de-al doilea album al artistei, „Martika's Kitchen”, nu fără să fie scutit de zvonurile unei posibile legături, lucru pe care ea l-a negat.

Un alt nume bănuit de o relație cu Prince este cel al cantautoarei Ingrid Chávez, care a înregistrat recent un album la casa de discuri a artistului, Paisley Park Records.

Taguri articol


12