Cine sunt concurenții care au rămas în competiție pentru trofeul iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cine sunt concurenții care au rămas în competiție pentru trofeul iUmor

Divertisment 23 Mai 2024 / 13:49 305 accesări

iUmor sezonul 16 se apropie de marea finală! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată duminică, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro.

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 16 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 12 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.

Ce momente au pregătit cei doisprezece finaliști – Ansamblul Libelula, Daniele si Naimana, Doamna Gicuta, Edi Radoi, Madalina Mihai, Alina și Cristin Tomi, Mauricio Lombardi, Mihaela Ionascu, Paul Szabo, Roxana Chiperi, Sașa Pânzaru și Sasha Ciobarnu - pentru ultima bătălie din acest sezon și care dintre ei vor primi câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce Emi și Cuza vor anunța ,,START VOT!”.Ştiri recomandate

12