Cinema City bagă groaza în prețul filmelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cinema City bagă groaza în prețul filmelor

Divertisment 25 Octombrie 2016 / 16:57 971 accesări
„Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi” este o producţie fantastică 3D, în regia lui Tim Burton

„Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi” este o producţie fantastică 3D, în regia lui Tim Burton

Pe 30 octombrie, Cinema City România bagă groaza în prețul filmelor. „Oferta e condimentată cu scene horror, fantastice, de aventuri şi de acţiune care îi vor face să strige de frică şi pe cei mai îndrăzneţi dintre cinefili, dar şi să-şi dorească să mai stea la un film”, spun reprezentanții Cinema City România.

În seara de 30 octombrie, în toate sediile Cinema City din ţară, biletele pentru filmele din „lista înfricoșătoare” sunt de 16 lei (un film 2D) şi 18 lei (un film 3D, fără ochelari incluşi). Cele patru filme propuse spre vizionare de Halloween sunt: „Ouija”, în regia lui Mike Flanagan, thrillerul psihologic „Camera terorii”, de D.J. Caruso, „Inferno”, de Ron Howard, și „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”, o producţie fantastică 3D, în regia lui Tim Burton.

„Dacă amatorii de senzaţii de groază îşi doresc, pot urmări două din cele patru filme la preţuri speciale: două filme 2D la 29 de lei şi un film 2D + un film 3D la 31 de lei, fără ochelarii 3D incluşi”, precizează reprezentanții Cinema City România.

Citește și:

Atelierul Zânelor – Halloween by JCI Constanța

Magazine invadate de produse înfricoşătoare! Vezi de ce!12