Cinema City Constanţa, inaugurare cu VIP-uri şi proiecţii de gală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Investiţie de 5,5 milioane de euro

Cinema City Constanţa, inaugurare cu VIP-uri şi proiecţii de gală

Eveniment 08 Mai 2012 / 00:00 2686 accesări

Cinefilii de la malul mării se bucură, începând cu data de 1 mai, de cele mai incitante producţii cinematografice, care rulează, în avanpremieră şi premieră naţională, în cele opt săli cu tehnologie de ultimă generaţie ale primului mutiplex din judeţul Constanţa, Cinema City din incinta Maritimo Shopping Center.

CEREMONIE INAUGURALĂ Dacă deschiderea pentru public a avut loc chiar în prima zi a acestei luni, panglica inaugurală a Cinema City Constanţa a fost tăiată ieri seară, în cadrul unei ceremonii de gală şi în prezenţa unor personalităţi ale oraşului, precum şi a întregii echipe care a făcut posibilă materializarea acestui proiect, în frunte cu CEO Cinema City International, Moshe (Mooky) Greidinger. La inaugurarea oficială a participat un public numeros, din rândurile căruia nu au lipsit VIP-urile Constanţei. Au putut fi remarcaţi, printre cei prezenţi, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre Jr., designerul Ianina Petcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana, fostul rector al Universităţii Andrei „Şaguna”, prof. univ. dr. Aurel Papari - preşedintele Fundaţiei „Andrei Şaguna”, rectorul Universităţii „Ovidius”, prof. univ. dr. Dănuţ Tiberiu Epure, directorul de programe al Neptun TV şi realizatorul TV Sorin Lucian Ionescu, fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport, Elena Frâncu, reprezentanţi ai corpurilor diplomatice la Constanţa şi numeroşi alţi invitaţi de marcă, alături de o mulţime de tineri dornici să fie printre primii care păşesc pragul primului multiplex din judeţ.

MC-ul evenimentului a fost Wilmark, care a asigurat nu doar prezentarea momentelor serii, ci şi întregul program artistic, prin trupa de cabaret a şcolii de dans „Academia de Baille”. Tăierea panglicii inaugurale a fost făcută de CEO Cinema City International, Moshe (Mooky) Greidinger, alături de directorul de dezvoltări retail al Immofinanz Group, Walter Wolfler - Maritimo Shopping Center. CEO Cinema City International, Mooky Greidinger, a dorit să mulţumească tuturor partenerilor pentru sprijinul acordat acestui proiect, întregii echipe, agenţiei Oxygen PR, spunând că Cinema City Constanţa este una dintre cele mai importante locaţii deschise până acum.

Punctul culminant l-a constituit, fără îndoială, debutul proiecţiilor de gală, iar cei prezenţi la inaugurare au avut de unde alege, pentru că au rulat unele dintre cele mai de succes filme ale momentului: „Te mai măriţi cu mine?/The Five-Year Engagement”, „În siguranţă/Safe”, „Răzbunătorii”/The Avengers”, „Prieteni cu copii/Friends with kids”, în avanpremieră, precum şi „Invincibilii”/ The Intouchables”.

AL 13-LEA MULTIPLEX DIN ROMÂNIA Investiţie de 5,5 milioane de euro, multiplexul care şi-a deschis porţile în cadrul Maritimo Shopping Center este inaugurat de Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est. Cu o capacitate totală de 1774 de locuri şi opt săli digitale, dintre care şase săli capabile de proiecţii 3D, Cinema City Constanţa este al 13-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 şi până în prezent.

„La numai cinci luni de la lansarea Cinema City Târgu Mureş, ne bucurăm să sărbătorim inaugurarea primului multiplex Cinema City din judeţul Constanţa“, a declarat CEO Cinema City International, Moshe (Mooky) Greidinger. Acesta a mai menţionat: „Credem cu tărie în calitatea serviciilor pe care Cinema City le oferă publicului larg şi suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte numărul cinefililor care vor călca pragul cinematografului nostru. Vom continua seria inaugurărilor şi în alte oraşe ale ţării, cu încă 20 de multiplexuri noi în următorii ani, astfel încât cât mai mulţi iubitori de cinema să se bucure de cea mai bună tehnologie, cele mai bune dotări şi servicii oferite de cinematografele noastre”.

TEHNOLOGIE ŞI CONFORT Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Astfel, spectatorii pot alege să vizioneze peliculele preferate în cele opt săli digitale ale Cinema City, şase dintre ele fiind dotate cu proiectoare 3D digitale. Multiplexul este dotat, de asemenea, cu 20 ecrane cu plasmă pentru informaţii şi trailere, cât şi cu sistem de aer condiţionat cu ajustare automată computerizată.

BAR ŞI CAFENEA Spectatorii beneficiază şi de barul de incintă de unde se pot cumpăra gustări, diferite meniuri de popcorn, nachos, dulciuri şi băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii se pot delecta cu îngheţată, sucuri naturale proaspăt stoarse, sandwich-uri şi produse din cafea chiar în cafeneaua dezvoltată de Cinema City, în parteneriat cu Strauss România.

BILETE Cinematograful dispune de o casă de bilete complet computerizată, integrată cu sistemul de rezervare a biletelor online, pe pagina de internet http://www.cinemacity.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 13 şi 20 de lei, în funcţie de ziua, respectiv ora de începere a spectacolelor. Pentru filmele în format 3D, la preţul biletelor se adaugă costul ochelarilor 3D Master Image în valoare de 2.5 lei.

Odată cu deschiderea Cinema City Constanţa, compania îşi extinde numărul de săli operate în România la 122, care însumează peste 22.000 de locuri, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei. La nivel naţional, Cinema City operează multiplexuri în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj, Târgu Mureş, Bacău, Baia Mare şi Brăila.12