Circulație în condiții de iarnă în mai multe zone din țară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Circulație în condiții de iarnă în mai multe zone din țară

Administrație 08 Decembrie 2023 / 07:58 630 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri dimineața, nu sunt autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a vreunui accident rutier sau din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Se circulă în condiții de iarnă în zonele de munte, precum și în județele din regiunea Moldovei, se acționează atât cu utilaje, cât și cu material antiderapant.

Ceața scade vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50-100 metri, pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Maramureș și Prahova.

Iar carosabilul este alunecos din cauza poleiului care se formează pe alocuri în județele: Harghita - DN 15 între Toplița și Borsec și DN 13B între Praid și Gheorgheni, Maramureș - DN 18 între Borșa și Cârlibaba și Vrancea - DN 2M între Andreiașu de Jos și Broșteni.

La nivelul țării, se circulă în general pe un carosabil umed, cu precipitații mixte pe alocuri, însă acestea au scăzut în intensitate față de ultimele 24 ore.

Pe arterele rutiere principale, respectiv Autostrada A1 București-Pitești, Autostrada A2 București-Constanța, Autostrada A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, în general fără precipitații și fără porțiuni cu polei.Ştiri recomandate

12