Circulație pe carosabil uscat pe principalele autostrăzi din țară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Circulație pe carosabil uscat pe principalele autostrăzi din țară

Eveniment 18 Februarie 2024 / 08:11 566 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este în continuare restricționată, pe un sens, pe DN 67C, între localitățile Șugag și Tău Bistra, județul Alba, din cauza unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil. Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, prin semaforizare. Se estimează reluarea normală a circulației pe parcursul zilei de astăzi.

Este semnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele: Botoșani, Buzău, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava și Teleorman, ce poate favoriza pe alocuri, formarea poleiului.

Se circulă de asemenea în condiții de ceață pe autostrada A3 București - Ploiești, între kilometrii 35 - 60, cu vizibilitate sub 100 de metri.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic reduse.Ştiri recomandate

12