Clarvăzătoarea bulgară Baba Vanga a spus că Obama va fi ultimul președinte al SUA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Clarvăzătoarea bulgară Baba Vanga a spus că Obama va fi ultimul președinte al SUA

Externe 11 Noiembrie 2016 / 16:14 1402 accesări

Vangelia Pandeva Dimitrova, mai cunoscută ca Baba Vanga, a devenit celebră în întreaga lume datorită profețiilor sale. Născută în Bulgaria, într-o regiune muntoasă, sălbatică, controlată pe atunci de Imperiul Otoman, femeia era oarbă, dar avea harul de a vedea în viitor. Baba Vanga a murit în anul 1996, dar predicțiile sale se mai adeveresc încă.

Un documentar rusesc despre clarvăzătoarea bulgară a atras atenția jurnaliștilor americani de la ”Washington Post”, mai ales că, printre altele, femeia vorbea nu doar despre catastrofa nucleară de la Cernobîl și atentatele din SUA, de la 11 septembrie 2001, ci și despre președintele de culoare al Americii, Barack Obama, care va fi ultimul ce va ocupa această funcție, căci al 45-lea președinte nu va mai fi. În ciuda barierelor lingvistice, americanii de la ”Washington Post” au acordat atenția cuvenită documentarului rusesc. Cât adevăr se desprinde din acesta... vom trăi și vom vedea. Cert este că autorii documentarului au spus că Baba Vanga a prezis că un afroamerican va ajunge al 44-lea și ultimul președinte al SUA. Totuși, pentru a ne păstra nota optimistă... postelectorală, să spunem că aceeași Baba Vanga prezisese că în 2003 orbita Pământului se va schimba, iar al treilea război mondial va începe în 2010. Cum aceste predicții nu s-au adeverit, să sperăm că al 45-lea președinte al SUA își va duce la bun sfârșit primul mandat, mai ales că aceeași Babă Vanga nu a prezis de ce președinții SUA se vor... termina la Obama, vorbind doar despre un fel de război civil care va scinda SUA în statele din nord și cele din sud, cu convingeri politice total diferite.

Dacă e să o credem pe Baba Vanga, care a prezis și invazia musulmanilor în Europa și atentatele acestora, viitorul nu sună bine, dar... speranța moare ultima, iar prezicătoarea bulgară s-ar fi putut înșela din nou.12