CNAIR: Risc de formare polei pe carosabil în mai multe județe !

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CNAIR: Risc de formare polei pe carosabil în mai multe județe !

Social 21 Noiembrie 2018 / 09:36 661 accesări

În această dimineață Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări că în anumite zone este favorizată apariția poleiului pe carosabil.

Astfel, județele pentru care s-au emis avertizări sunt următoarele: Iași, Galați, Neamț, Vrancea, Bacău, Vaslui, Hargita, Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău.

Echipajele CNAIR acționează în permanență acolo unde se impune pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Pe această cale, CNAIR și Poliția rutieră face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro- DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/
https://bit.ly/2DzAQUl

Taguri articol


12