Codul roșu de vreme rea închide circulația pe A2 București – Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Codul roșu de vreme rea închide circulația pe A2 București – Constanța!

Eveniment 26 Noiembrie 2023 / 09:00 714 accesări

Având în vedere fenomenele meteorologice deosebite din zonele aflate sub cod roșu de vreme rea, CNAIR împreună cu Poliția Română au luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța începând cu ora 09:00.

Atenționăm că în zonele aflate sub cod roșu pentru siguranța traficului se închide total circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule, informează CNAIR.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Acționăm în permanență acolo unde situația o impune.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate, transmite CNAIR.Ştiri recomandate

12