Comisia Juridică a Camerei Deputaților, aviz favorabil în cazul lui Nicolae Păun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Comisia Juridică a Camerei Deputaților, aviz favorabil în cazul lui Nicolae Păun

15 Februarie 2016 / 12:12 441 accesări

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat, luni, favorabil solicitarea DNA de reţinere şi arestare a deputatului Nicolae Păun, acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani în acelaşi dosar în care este cercetat şi Mădălin Voicu.

Pentru reţinerea deputatului minorităţilor au votat 13 membri ai Comisiei juridice, doi "împotrivă", iar 3 s-au abţinut. Şi pentru arestarea au fost 13 voturi "pentru", două "împotrivă" şi trei abţineri.

Nicolae Păun nu a venit la Comisia juridică pentru a-şi susţine punctul de vedere.

"Domnul deputat Nicolae Păun a fost anunţat atât telefonic, cât şi prin adresă scrisă la Grupul din care face parte. A fost prezent joi şi vineri la Comisia Juridică, însoţit de avocat. De asemenea, a luat luat la cunoştinţă sub semnătură faptul că a fost convocată comisia juridică în vederea dezbaterii cererilor ministrului Justiţiei. Dânsul nu a fost prezent. Staff-ul tehnic a primit un sms foarte scurt de la consiliera dânnsului în care anunţa că nu va veni", a precizat vicepreşedintele Comisiei Juridice, Ciprian Nica.

Taguri articol


12