Consiliul Local Constanța, pus pe împărțit bani în stânga și în dreapta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Consiliul Local Constanța, pus pe împărțit bani în stânga și în dreapta
Administrație 11 Februarie 2018 / 21:07 1663 accesări 1 comentariu

Zi decisivă pentru municipiul Constanța! Consilierii locali din Constanța se reunesc, joi, 15 februarie, pentru a vota, printre altele, bugetul local al orașului, pentru 2018. Pe ordinea de zi mai figurează alte 22 de proiecte de hotărâre. Cele mai multe au legătură cu bugetele instituțiilor subordonate Consiliului Local Constanța. Astfel, vor fi dezbătute și votate proiectele de buget ale S.C.I.L. Confort Urban SRL, Regiei Autonome de Transport în Comun și Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice. De asemenea, se va discuta și despre alocarea unei sume din bugetul local pentru premierea sportivilor constănțeni și a antrenorilor principali constănțeni din cadrul Clubului sportiv „Farul” Constanța care au obținut performanțe deosebite la competițiile internaționale oficiale din a doua parte a anului 2017. Se vor aloca bani de la bugetul local pentru finanțarea Asociației Județene de Handbal Constanța în vederea organizării turneului „Final Four Cupa României” la handbal masculin. Un alt proiect important pe ordinea de zi are în vedere premierea sportivului constănțean și a antrenorului principal constănțean din cadrul Liceului cu program sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța care au obținut performanțe deosebite la competiția internațională „Campionatul European de Tenis de Masă juniori – Riva del Garda/Italia.

Loading...

1 comentariu

Ptr Primar 12:57:48 / 12 Februarie 2018
Sportivi

D-le primar este un lucru f bun ca doriti sa ajutati si sprijiniti sportul constantean..dar indicat si frumos sa ajutati cu cate-o particica fie ea si msi mica.ABSLLUT toate cluburile de sport din constanta.nu DOAR le cele care au relatii la dumneavoastra si simpatii. Sunt copii care fac sport si au rezultate la cluburile unde isi desfasoara actovitate..iar dumneavoastra nu-i ajutati cu nimic....nu-i ok asa.sa ajutati doar dupa preferinte

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2132 secunde