Constanța: Avarie RAJA la intersecția străzilor Unirii cu Zorelelor!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța: Avarie RAJA la intersecția străzilor Unirii cu Zorelelor!
Social 23 Ianuarie 2019 / 12:39 364 accesări 1 comentariu

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi - 23 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Căiuţi şi Zorelelor, cu sensul de mers către Complexul Comercial Faleză Nord.
Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Sunt afectați de lipsa apei abonații cuprinși în perimetrul delimitat de: bulevardul Mamaia - Unirii - Pescarilor - Ciprian Porumbescu - bulevardul Mamaia, precum și cei arondați punctelor termice 33, 35, 37 și 38, în intervalul orar 11,50-15,00.

Loading...

1 comentariu

Sergiu 13:10:27 / 23 Ianuarie 2019
O cascada de avarii

Pe lânga profitul imens pe care acestă regie îl realizează din distribuția apei la un preț fără egal în România, putem constata și numărul tot mai mare de avarii care lasă consumatorii fără apa de cel puțin odată pe săptămână, și asta de cel puțin o jumătate de an în Inel II. Tot orașul este plin de mini - șantiere ale RAJA și RADET care produc gheizere și cursuri noi de apă odată cu blocaje în trafic cu ocazia reparațiilor din ce în ce mai numeroase. Carosabilul și trotuarele reparate cu întârziere și de slabă calitate lasă șnțuri transversale în carosabil, adevărate capcane de viteză. În lipsa unor reabilitări planicate, ne putem aștepta ca și RAJA să urmeze exemplul muribundului RADET care încă agonizează pe baza prețul astronomic al gigagaloriei. La varia de astăzi se adaugă și alte zone, dar care nu sunt menționate în anunț, Inel I și II și poate altele care ne scapă pentru a minimiza dimensiunea situației reale. Ne vom săpa fântini în curtea casei și la bloc. Ce viziune și strategie ne trebuie să înțelegem că amânarea unor decizii inteligente, va punecomunitatea constănțeană în fața unor situații tot mai greu de rezolvat, chiar imposibile. Stadionul, Cazino-ul, s ala sporturilor, spitalele în vreme ce hipermarket-urile devin tot mai numeroase.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1855 secunde