Constanța. Noi reguli de circulație se aplică pe bulevardul Tomis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Noi reguli de circulație se aplică pe bulevardul Tomis

Administrație 23 Noiembrie 2023 / 07:36 1554 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța se află în dreptul Restaurantului „En Provence" iar cel de intrare în municipiul Constanța este situat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev. De asemenea, a fost redusă limita de viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră.

,,Modificările au fost necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a încadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș. Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere,au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

În contextul noilor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.Ştiri recomandate

12