Constănțeancă rănită în atentatele sângeroase de la Bruxelles

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constănțeancă rănită în atentatele sângeroase de la Bruxelles

Externe 22 Martie 2016 / 20:03 1326 accesări

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

În ciuda faptului că premierul Dacian Cioloș a afirmat într-o conferință de presă ce a avut loc acum câteva ore că niciun cetățean român nu a fost victima atentatelor întâmplate marți dimineața la Bruxelles, potrivit unor informații de ultimă oră, aflate de la Liviu Cazan, directorul Autorității Navale Române, Cristina Călințanu, directorul economic al instituției, se află internată în spital, ea fiind rănită în urma exploziilor din aeroportul Zaventem din Bruxelles. Ea a fost contactată de reprezentanții ambasadei României la Bruxelles și se pare că este în stare de șoc după evenimentele trăite la aeroportul unde s-au produs deflagrațiile.

„A fost lovită la picior, însă situația nu este atât de gravă... se află mai mult sub influența șocului de a asista la evenimentele petrecute la Bruxelles. Urma să ajungă la Lisabona, iar acum se află internată într-un spital de lângă Bruxelles“, a precizat Liviu Cazan, directorul ANR.

UPDATE 20.11:

Trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele de la Bruxelles

Trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc, marţi, la Bruxelles, anunţă Ministerul Afacerilor Externe, precizând că dintre aceştia doi se află în spital, iar unul a fost deja externat.

UPDATE 22.37:


Încă un român a fost rănit în atentatele de la Bruxelles. Blianţul ajunge la patru răniţi

Bilanţul românilor răniţi marţi în atentatele de la Bruxelles a ajuns la patru, Ministerul Afacerilor Externe precizând că încă un cetăţean român a fost identificat printre răniţi, acesta este minor şi se află în prezent internat în spital, asistat de un membru al familiei.12