Constantin Grameni de la Farul Constanţa, convocat în premieră la lotul naţional de fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constantin Grameni de la Farul Constanţa, convocat în premieră la lotul naţional de fotbal

Sport 29 Mai 2024 / 22:46 689 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Constantin Grameni (Farul Constanţa), convocat în premieră la lotul naţional de fotbal, pentru partidele amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein, înaintea participării la EURO 2024, a afirmat, miercuri, că îşi doreşte să debuteze cât mai curând la selecţionata României.

"Să ajungi la naţională cred că e visul oricărui copil când se apucă de fotbal. E un lucru care nu mă aşteptam să vină atât de repede, dar asta mă motivează să dau totul, să muncesc mai mult. Este o confirmare a faptului că munca dă roade. Nici nu conştientizam ce s-a întâmplat atunci când am fost anunţat. Sunt fericit că s-a întâmplat aşa. Eu îmi doresc să debutez la echipa naţională cât mai repede posibil şi voi da totul", a afirmat Grameni într-un interviu pentru pagina de YouTube a FRF.

Grameni speră să nu dezamăgească la lotul naţional şi să fructifice oportunitatea pe care o are.

"Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost anul trecut când am câştigat titlul cu Farul Constanţa şi apoi când am fost selecţionat la echipa naţională. Mai ales că vine în preajma unui Campionat European. E ceva măreţ şi era ceva nesperat. Şi e o oportunitate foarte mare, sper să mă ridic la nivelul acestei şanse", a mai declarat jucătorul.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Bulgaria şi Liechtenstein, în 4 (ora 21:30), respectiv 7 iunie (ora 21:00), ambele pe Stadionul Steaua din Capitală, în ultimele partide test înaintea participării la EURO 2024. La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va face parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.Ştiri recomandate

12