Constantinescu îi reclamă lui Iohannis abuzurile Binomului SRI - DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scrisoare deschisă

Constantinescu îi reclamă lui Iohannis abuzurile Binomului SRI - DNA

Justiție 24 Octombrie 2017 / 15:43 7636 accesări

Cercetat în 10 dosare penale și încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Centrului Militar Zonal Constanța, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a declarat, în dese rânduri, cum a ajuns să fie "deținut politic" și ce ordine din partea "Binomului" nu a vrut să execute. Fostul preşedinte al CJ Constanţa a spus că a fost condamnat abuziv şi că "aşa-zisul abuz în serviciu" în dosarul CMZ a fost de fapt o contravenţie. Mai mult, el a cerut schimbarea regimului de detenție pe care îl are la Penitenciarul Rahova, pe motiv că suferă de obezitate și are cancer. Sătul de toate abuzurile la care a fost supus, Constantinescu a postat pe Facebook o scrisoare adresată președintelui Klaus Iohannis.

Redăm integral textul scrisorii:

„Domnule Preşedinte al României Klaus Johannis,

fost Primar al Sibiului

​Mi-aş fi dorit încă de anul trecut să vă întâlnesc în Dobrogea în judeţul Constanţa, ca şi gazdă în numele sutelor de mii de constănţeni, ce m-au votat uninominal pentru al treilea mandat, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Din păcate, pe 20 mai 2016, am fost (re)arestat preventiv din spitalul Judeţean Constanţa şi încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă!

​Aceiaşi judecători-procurori DNA, Năstase şi Ianca respectiv procurorul Bodean Andrei m-au condamnat “fulgerător” la 5 (cinci) ani de închisoare cu executare, pe 29 iunie 2016, ulterior datei de 15 (cincisprezece) iunie 2016, dată în care prin Decizia Nr. 405 Curtea Constituţională a României mi-a admis excepţia de neconstituţionalitate a Art. 297 N. C. Penal privind “Abuzul în serviciu“!!! În dosarul penal ce s-a derulat!!!

​Cum a ajuns judecătorul Năstase Dan Iulia, şeful Secţiei Penale a Tribunalului Braşov, suspendat de CSM în 2009 pentru “favorizarea infractorului” (cazul Golubov), judecător la Curtea de Apel Constanţa?

​Simplu, în baza Protocoalelor SRI - DNA - Cîmp tactic Justiţia Coldea şi Kovesi SRI, judecătorul Năstase Dan Iulian, devenind în decembrie 2015, Noul Şef al Secţiei Penale a Curţii de Apel Constanţa, odată cu preluarea recursului meu. Misiunea a fost EXECUTATĂ, am fost înlăturat ILEGAL şi NECONSTITUŢIONAL din funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţea Constanţa, funcţie în care cetăţenii m-au ales, nu binomul SRI - DNA!!!

​V-am trimis oficial, din Penitenciarul Poarta-Albă, o sesizare în care v-am arătat gravele abuzuri şi încălcări ale drepturilor mele şi ale cetăţenilor Judeţului Constanţa, care au fost privaţi de dreptul de a fi reprezentaţi, ILEGAL şi NECONSTITUŢIONAL. V-am avertizat că, de FRICA şi TEROAREA instituită, niciun funcţionar din România, niciun ales local din România nu mai semneză documente, niciun Primar dintre miile de comune, sutele de oraşe şi Municipii nu mai iniţiază Proiecte cu fonduri UE, proiecte pentru dezvoltarea socio-economică în România, de frica cătuşelor! Nimeni nu mai semneză nimic, de la redactarea şi tipărirea referatelor administraţiei publice locale, până la adoptarea, iniţierea şi votarea Hotărârilor de Consiliu Local (Comunal, Orăşenesc, Municipal, Judeţean), nu se adoptă Hotărâri obligatorii pentru accesarea fondurilor UE, Hotărâri privind acceptul comunităţii respective de accesare a banilor europeni şi de cofinanţare!

​V-am avertizat anul trecut, domnule Preşedinte Johannis, că practica NECONSTITUȚIONALĂ a DNA, de folosire a acuzării PENALE sub masca “ABUZULUI ÎN SERVICIU“ a circumstanţelor, oportunităţii şi LEGALITĂŢII, iniţierii şi adoptării de “Hotărârii de Consiliu” reprezintă blocarea administraţiei locale din România.

​În prezentul Dosar Penal sunt CONDAMNAT pentru că am iniţiat şi dus la îndeplinire 2 (două) Hotărâri de Consiliu Judeţean în 2009 şi 2012!!! Şi că “scopul” acestui “Abuz în Serviciu“ îl reprezintă folosul material, făcut de mine în beneficiul Consiliului Judeţului Constanţa. Toate celelalte Dosare Penale pe care le am, instrumentate de DNA Constanţa-Bucureşti, privesc “Abuzul în Serviciu” şi cheltuirea banilor nelegali prin Hotărâri de Consiliul Judeţului Constanţa în vigoare şi azi făcută prin Trezoreria Judeţului Constanţa!!!

​Văzându-vă astăzi la Constanţa la deschiderea Noului An Universitar 2017 în Piaţa Ovidiu, în inima Oraşului Vechi Tomis, sunt sigur că nu v-a spus nimeni că eu şi Primarul Municipiului Constanţa Radu Mazăre, EXECUTAT POLITIC ca şi mine, suntem iniţiatorii Hotărârilor de Consiliu Judeţean Constanţa, respectiv al Hotărârilor de Consiliu Municipal Constanţa, de Reabilitare a Peninsulei Tomis-Constanţa, inclusiv a Clădirii fostei Primării Constanţa, actualul Muzeu de Istorie Naţională, în faţa căreia aţi inaugurat Anul Universitar 2017! Dumneavoastră domnule Johannis, ca Primar al Sibiului, aţi iniţiat şi dus la îndeplinire Hotărâri de Cosiliu Municipal Sibiu similare, pentru Reabilitarea Vechiului Sibiu şi al Clădirilor istorice aferente!

​Conform Constituţiei României, toţi cetăţenii români suntem egali în faţa Legii, răspunzând material, civil şi penal pentru încălcarea ei! Deci dacă eu, ca Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, sunt condamnat la 5 (cinci) ani de închisoare cu executare pentru “Abuz în serviciu”, constând în iniţierea şi ducerea la îndeplinire a 2 (două) Hotărâri de Consiliu Judeţean Constanţa, în 2009 şi în 2012, fiind cercetat penal în alte 8-11 dosare penale de Sistemul Binomului SRI-DNA-Câmp Tactic Justiţia sub o singură acuzaţie repetativă “Abuz în serviciu”, toate privind Hotărâri de Consiliul Judeţean Constanţa în vigoare, înseamnă că şi dumneavoastră, domnule Preşedinte Johannis, ca cetăţean român, ca fost Primar al Municipiului Sibiu (Hermannstadt), trebuie să fiţi cercetat penal sub aceeaşi acuzaţie aberantă de “Abuz în serviciu” pentru că aţi iniţiat şi dus la îndeplinire mii, sute de Hotărâri de Consiliu Municipal, Local Sibiu, inclusiv cele privind Reabilitarea Oraşului Vechi Sibiu, pentru ca acest frumos oraş să fi devenit capitala culturală a Uniunii Europene în 2017!!!

​Ca preşedinte al Romaniei, “garantul” respectării Constituţiei Romaniei, nu puteţi admite şi permite siluirea, hărţuirea funcţionarilor publici din administraţia publică locală din România, nici încadrarea penală ca “Abuz în serviciu” a actelor administraţiei publice locale şi centrale în ceea ce priveşte circumstanţele, oportunitatea şi legalitatea acestora, DNA neavând competenţe legale şi nici Constituţionale în acest domeniu. De altfel, Curtea Constituţională prin Decizia 68/28 februarie 2017 a constatat încălcarea Principiului Separării Puterilor în stat de către Ministerul Public DNA în cercetarea penală a Guvernului României, privind OG13, iar CSM a confirmat-o, stabilind responsabilitatea a trei Procurori DNA pentru cercetarea abuzului şi neconstituţională a Guvernului României!

​Dumneavoastră domnule Preşedinte Johannis trebuie să opriţi aceste DERAPAJE neconstituţionale prin atribuţiile ce le deţineţi! Dumneavoastră domnule Preşedinte Johannis trebuie să cercetaţi. Procurorul General al Romaniei, Lazăr, şi Procurorul DNA Kovesi să respecte Deciziile Curţii Constituţionale a României, care sunt OBLIGATORII pentru toţi magistraţii!!!

​Dumneavoastră, “garantul” respectării Constituţiei României aşa cum aţi şi jurat, trebuie să îi revocaţi pe cei 2 (doi) funcționari magistraţi pentru încălcarea Deciziei Curţii Constituţionale, Nr. 68/28 februarie 2017, prin noua cercetare penală abuzivă şi neconstituţională a doamnei Shhaideh Sevil şi Rovana Plumb pentru iniţiere şi adaptare Hotărîrilor de Guvern (privind transferarea bălţii Belina) prin veşnice şi respective acuzaţii de “abuz în serviciu” a celor doi ministri! Pentru că cei doi Procurori Șefi sunt numiţi de dumneavoastră, tot dumneavoastră, Preşedintele României îi revocaţi prin Decret Prezidenţial, pentru încălcarea repetată a Constituţiei.

​Tot dumneavoastră trebuie să-i cereţi Peşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, doamna Ghena, pe care aţi numit-o, să ceară tuturor judecătorilor Curţii de Apel din România, inclusiv subordonaţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, să aplice toate Deciziile Curţii Constituţionale în vigoare cu considerentele acestora fără a mai interpreta, eronat prin adăugare, Legile Penale. Cereţi-i şi să stabilească o PRACTICĂ UNITARĂ în România, aşa cum prevede Legea, nu în Transilvania instanţelor (inclusiv cea privind “abuzul în serviciu” Nr. 405/15 iunie 2016), iar în Moldova, Dobrogea şi Ţara Românească, inclusiv Bucureşti, nu se respectă.

​Anulaţi în C.S.A.T parteneriatele DNA-SRI-Constanţa pentru a opri continuarea acestora. Nu e suficient declaraţia lui Lazăr şi a lui Hellvig, trebuie anulate Deciziile CSA aferente CSM-ului, o verificare a stadiul dosarului tuturor cetăţenilor români condamnaţi ilegal inclusiv prin abuz în serviciu, acuzaţi de DNA fără nicio probă de folos necuvenit. Cereţi Parlamentului României să amnistieze toţi cetăţenii romîni privaţi ilegal de libertate! Dumneavoastră dispuneţi, ca Preşedinte a României.

​La sfârşitul lunii septembrie 2017, vineri 29 a luat sfârşit, prin achitare definitiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti procesul instrumentat de ANI-Horia Georgescu împotriva dumneavoastră Klaus Werner Johannis - cetăţean român, primar al Municipiului Sibiu, azi Preşedinte al României, Căncescu Aristotel - cetăţean român, preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov inculpaţi în alte dosare ‘’penale’’ şi subsemnatul, Constantinescu Nicuşor-Daniel, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, azi în închisoare la Penitenciarul Prahova Bucureşti, din 20 mai 2016, pentru “abuz în serviciu” imaginar şi cu o pedeapsă de 5 (cinci) ani interdicţie de a mai alege şi de a fi ales, pentru că mi-am exercitat Mandatul dat de cetăţenii români, prin vot, democratic, inţiind şi aducând la îndeplinire Hotărâri de Consiliul Judeţean Constanţa ce nu se supun controlului PENAL.

​Reamintindu-vă că la “originea“ acestui Dosar a stat acelaşi sistem ocult reprezentat de Maior- George - Coldea - Ponta - Kovesi - Oprea, SISTEM care a prăbuşit U.S.L.-ul voluntar primul vizând funcţia de Prim Ministru al României, al treilea pe cea de Preşedinte al Romaniei, iar ultimul pe cea de Director General al SRI, m-aţi întrebat când ne-am apărat prin avocaţi comuni nevinovăţia, ce caut eu de la PSD Constanţa, în dosarul cu dumneavoastră şi Căncescu?! V-am explicat că avem aceiaşi adversari comuni ai Sistemului! Din nefericire, executat până la final am rămas doar eu!!!

​Amânarea judecării acestui proces privind o așa-zisă incompatibilitate a noastră, dumneavoastră ca Primar al Sibiului şi eu şi Căncescu, ca Preşedinţi de Consiliul Judeţean Constanţa şi Braşov, cu organismele structurale comunitare aferente, accesării fondurilor Uniunii Europene făcută de acelaşi Sistem Ocult (prin şefa Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti) v-a subordonat acestora obligându-vă să nu le fiţi adversari, “ajutându-vă” şi în turul 2, decisiv. Astăzi după achitarea, din 29 septembrie 2017, nu reprezintă pentru majoritatea nimic, pare o normalitate.

​Paradoxul este domnule Preşedinte Johannis că şi în acest Dosar de “incompatibilitate”, dar şi în majoritatea Dosarelor Penale ale DNA sub sintagma “abuzului în serviciu” se află “Hotărâri de Consiliu” Municipal, Judeţean, acte ale autorităţilor publice locale din România ce nu sunt compatibile cu Codul Penal ci cu Legea Contenciosului Administrativ, respectiv cu Justiţia Civilă de Contencios Administrativ unde orice cetăţean român poate anula de la Procese verbale de amenzi de circulaţie la Hotărîri de Consiliu Municipal şi Judeţean fără ca agenţii de circulaţie sau primarii, Preşedinţii de Consilii Judeţene să intre în închisoare! Aşa este în Uniunea Europeană şi în SUA şi în toate ţările democratice!

Dumneavoastră domnule Preşedinte al României Johannis, domnul Căncescu Preşedinte CJ Braşov şi subsemnatul am ajuns incompatibili prin iniţierea şi aducerea la îndeplinire de Hotărâri de Consiliu Municipal, respectiv Judeţean. În viziunea sistemului, eram incompatibili şi penali. De aceea în Blocajul Administraţiei Publice Locale şi Centrale, dumneavoastră trebuie să Deblocaţi România, miile de comune, oraşe, municipii, judeţe care sunt BLOCATE de 2 ani, de frica cătuşelor DNA, şi a acuzaţiilor repetitive de “abuzuri în serviciu” ale aleşilor locali şi funcţionarilor publici locali şi centrali. Eu poate nu contez ca cetăţean închis pe nedrept. Nu vreau mila nimănui. Dar milioanele de români, privaţi de dreptul lor la o viaţă mai bună, au dreptul la bunăstarea, democraţia şi dreptate printr-o justiţie neselectivă a penitenciarelor “buni sau răi”.

​Închei domnule cetăţean Johannis cu speranţa că nu-l veţi confirma pe Emil Constantinescu, la final de Mandat. Aveţi timp încă să vă eliberaţi de SISTEM!!!

Constantinescu Nicuşor Daniel

cetăţean român

Penitenciarul Rahova, Bucureşti“12