Controale pe toate palierele în cluburile constănțene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Au început și la noi verificările Controale pe toate palierele în cluburile constănțene
Administrație 08 Noiembrie 2015 / 17:46 2413 accesări 2 comentarii

Toate cluburile din Constanța au fost verificate de Poliția Locală. În multe cazuri, s-a constatat că nu sunt respectate autorizațiile de funcționare.

Toate cluburile din Constanța au fost verificate de Poliția Locală. În multe cazuri, s-a constatat că nu sunt respectate autorizațiile de funcționare.

Abia la o săptămână după tragedia de la clubul „Colectiv“, autoritățile constănțene au început controalele prin localuri. Atât Primăria, cât și instituțiile deconcentrate au luat la puricat toate cluburile din oraș. S-au făcut verificări în amănunt, atât din punctul de vedere al documentației, cât și în privința condițiilor din localuri. Poliția Locală deja a finalizat verificările prin cluburi, urmând ca în perioada următoare să continue controalele și în baruri și cafenele. După cum era de așteptat, nu toate localurile verificate au fost în regulă. Cele mai multe nereguli constatate, spun reprezentanții Poliției Locale, aveau legătură cu nerespectarea autorizațiilor de funcționare. „În multe cluburi am descoperit că activitatea se desfășoară pe o altă suprafață decât cea pentru care a fost emisă autorizația. Firmele care dețin localurile respective au fost sancționate și le-am impus administratorilor să remedieze problema. Adică fie își restrâng activitatea pe suprafața pentru care au obținut autorizația, fie solicită un nou document pentru suprafața extinsă”, a spus directorul executiv adjunct al Poliției Locale Constanța, Ionuț Pripiși.

CONTROALE TEMATICE Și structurile coordonate de Prefectura Constanța au făcut controale. Prefectul Constantin Ion a precizat că Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea”, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul Județean de Poliție și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor au făcut verificări specifice. Primele rezultate centralizate le vom afla începând de luni. Totuși, reprezentanții ISU spun că, până în prezent, au fost controlate nouă cluburi și baruri și au fost aplicate amenzi în valoare totală de 60.000 de lei. Nici Poliția Locală și nici ISU nu au spus ce cluburi au fost controlate și amendate, motivând că legea nu le permite să dea asemenea detalii.

Citește și:

Autoritățile din Constanța nu fac controale. Încă...

Prefectul Constanţei: „Vor fi controale la sânge” în cluburi și restaurante

Loading...

2 comentarii

kashtan 08:47:00 / 09 Noiembrie 2015
controale fictive

Ce lege nu va permite domnilor sa dati numele eventualelor cluburi unde copii vostrii ar putea murii ??????!!!!! Poate legea spagii si a nesimtirii.Sînteti functionari publici , platiti din bani publici , faceti totul PUBLIC !!!!!!!!! SPAGARI CRIMINALI CE SÎNTETI

bya 09:06:08 / 09 Noiembrie 2015
exact...

Amenzile erau cele mai importante...la noi nu se merge pe avertisment...direct amenda!!! sa-i terminam,sa ii inchidem,sa le luam banii..nu se gandesc cati oameni fara munca raman...Sa dam amenzi fratilor !!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1709 secunde