Contul de iCloud al unei actriţe de comedie a fost spart de hackeri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Contul de iCloud al unei actriţe de comedie a fost spart de hackeri

Monden 27 August 2016 / 09:14 645 accesări
Leslie Jones

Leslie Jones

Contul de iCloud al actriței de comedie Leslie Jones, 48 de ani, a fost atacat de hackeri, aceștia publicând fotografiile vedetei în mediul online. Departamentul american de securitate internă a preluat ancheta în acest caz, scrie The Hollywood Reporter.

Joi după amiază, fotografiile personale ale actriței de comedie au fost sustrase din contul său de iCloud și postate pe contul acesteia de pe platforma Tumblr, alături de fotocopii ale permisului său de conducere și ale pașaportului său. Numărul de telefon al artistei și parola sa de acces pe contul de Twitter au fost de asemenea dezvăluite de hackeri, potrivit The Wrap.

Echipa care se ocupă de conturile de socializare ale vedetei a suspendat contul acesteia de Tumblr, nu înainte ca fotografiile respective să ajungă online.

În 2014, conturile de iCloud ale mai multor vedete au fost atacate de hackeri, care au publicat pe internet fotografii nud ale acestora. La acel moment, ancheta a fost preluată de FBI care a dat de urma cel puțin a unei persoane care fusese implicată în desfășurarea atacului informatic.

Taguri articol


12