Copilul dispărut din Ovidiu a fost găsit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Copilul dispărut din Ovidiu a fost găsit!

Eveniment 04 Martie 2016 / 23:41 1810 accesări

Minorul care a dispărut în jurul orei 17.30 din orașul Ovidiu a fost găsit!
Reamintim că acesta plecase de la domiciliul bunicii sale către casă, dar nu a mai ajuns. La data plecării, purta geacă neagră, pantaloni de aceeași culoare și un fes verde, conform unei informări a Poliției.

Se pare că băiatul luase o notă slabă la şcoală şi, demoralizat, plecase de acasă.

Poliţiştii au anunțat la acel moment că s-au constituit echipe din Ovidiu şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale pentru căutarea acestuia. A fost pus la dispoziție și un număr de urgență pentru cei care ar fi avut de comunicat amănunte cu privire la prezența copilului în zone în care acesta ar fi putut fi găsit.


După nenumărate apeluri făcute către voluntari și după mobilizarea mai multor persoane pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit autorităților, copilul ar fi fost găsit. Conform unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Ovidiu, s-au strâns în jur de 80 de voluntari care au participat, alături de forțele de ordine, la găsirea acestuia.


“Alin a fost găsit! Mulțumim tuturor voluntarilor din Ovidiu care au dat dovadă de mobilizare exemplară și, în 30 de minute, s-au strâns peste 80! Mulțumim”, scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Ovidiu.

Polițiștii, împreună cu reprezentanții altor autorități - Serviciul Investigații Criminale, Jandarmerie și alții, au contribuit activ la căutarea copilului, ducând și la mobilizarea exemplară a cetățenilor.

Citește și:

Copil de 13 ani căutat de polițiști!

Copil dispărut! Varianta unei răpiri nu e exclusă!

SMS-ul trimis de copilul dispărut din Constanța: "Mami, sunt într-un sac"

Le-a spus părinților că merge la magazin și a dispărut fără urmă!

A fost găsit copilul care a anunțat că a fost răpit!12