Corpul copilului atacat de un aligator, în Statele Unite, a fost găsit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Corpul copilului atacat de un aligator, în Statele Unite, a fost găsit

16 Iunie 2016 / 08:01 972 accesări

Corpul copilului atacat de un aligator într-o celebră staţiune din Orlando, în statul american Florida, a fost găsit de autorităţi în laguna în care era căutat, informează site-ul agenţiei Associated Press.

Potrivit anchetatorilor, corpul copilului de doi ani a fost găsit în lagună. Se pare că aligatorul a înecat copilul, dar nu a consumat cadavrul. Autorităţile vor efectua o autopsie pentru a stabili cu exactitate circumstanţele decesului.

Cadavrul a fost găsit în lagună după 16 ore de la producerea incidentului. Cu o oră înainte, autorităţile stabiliseră că băieţelul a murit.

"Au trecut 15 ore. Există martori care au văzut copilul tras sub apă; este evident că nu putea supravieţui sub apă o perioadă atât de mare", a declarat şeriful comitatului Orange din Florida, Jeff Williamson.

Echipele de intervenţie au eutanasiat mai mulţi aligatori pentru găsirea resturilor umane ale copilului.

Incidentul a avut loc în staţiunea Disney Grand Floridian, situată în Orlando, Florida. Doi părinţi din Nebraska au decis că ar fi o idee bună să facă baie într-o lagună plină de aligatori, după ora 21.00.

În apă au intrat cei doi părinţi, un băiat de doi ani şi o fată de patru ani. Imediat ce a pus piciorul în apă, copilul în vârstă de doi ani a fost luat de un aligator. "Tatăl a intrat în apă şi a încercat să apuce copilul, dar nu a reuşit", a declarat un şerif local, Jerry Demings.

Cincizeci de membri ai echipelor de intervenţie cu două ambarcaţiuni au căutat trupul copilului în lagună.

Taguri articol


12