CS Farul a dominat Top 12 senioare la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Sala Complexului Olimpic de la Izvorani

CS Farul a dominat Top 12 senioare la tenis de masă

Sport 18 Noiembrie 2019 / 19:08 870 accesări
Delegaţia feminină constănţeană participantă la Top 12 senioare de la Izvorani (sursa foto: Facebook Tenis de Masa pentru Viitor - Constanta)

Delegaţia feminină constănţeană participantă la Top 12 senioare de la Izvorani (sursa foto: Facebook Tenis de Masa pentru Viitor - Constanta)

Desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, la Izvorani în Sala Complexului Olimpic „Sydney 2000”, întrecerile din cadrul Top 12 la tenis de masă pentru senioare au fost dominate de sportivele de la CS Farul Constanţa. Alina Zaharia a ocupat primul loc, Denisa Urîtu a fost a doua, iar Camelia Mitrofan s-a clasat pe locul al treilea.

La competiţie au mai participat Claudia Caragea (CS Farul Constanţa) şi Bianca Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa). Antrenoarele sportivelor constănţene sunt Anamaria Sebe şi Iulia Caragea.

Alina Zaharia le-a învins în grupă pe Bianca Mei-Roșu, scor 4-0, şi pe Irina Rus (CSM Arad), scor 4-1, în sferturi a trecut de Vladia Niţu (CSM Giurgiu), scor 4-0, în semifinale a depăşit-o pe Camelia Mitrofan, scor 4-0, iar în finală s-a impus în duelul cu Denisa Urîtu, scor 4-0.

Rezultatele celorlalte sportive constănţene - Denisa Urîtu: 2-4 cu Daniela Bârzoi (SCM Gloria Buzău) şi 4-0 cu Mădălina Orban (CSM Arad) - în grupă, 4-0 cu Luiza Popescu (CSŞ Craiova) - în sferturi şi 4-3 cu Daniela Bârzoi - în semifinale.

Camelia Mitrofan: 1-4 cu Luiza Popescu şi 4-1 cu Evelyn Ungvari (CSS Tg. Mureș) - în grupă, 4-0 cu Ana Barbu (CSM Arad) - în sferturi şi 0-4 cu Alina Zaharia - în semifinale.

Claudia Caragea: 1-4 cu Ana Barbu şi 2-4 cu Vladia Niţu - în grupă.

Bianca Mei-Roșu: 0-4 cu Alina Zaharia şi 3-4 cu Irina Rus - în grupă.

În întrecerea seniorilor, Paul Mladin, de la CS Top Star TT Constanţa, a câştigat grupa în care a evoluat, după 4-0 cu Eduard Ionescu (CSA Steaua Bucureşti) şi 4-1 cu Mihail Ghindă (CSM Focşani 2007), însă a fost eliminat în sferturile de finală chiar de câştigătorul competiţiei, Cristian Chiriță (CS Pristavu TT Câmpulung), care s-a impus cu 4-0.12