CS Farul, campioană națională pe echipe la junioare 2

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă

CS Farul, campioană națională pe echipe la junioare 2

Sport 06 Februarie 2017 / 18:13 508 accesări
Echipa CS Farul Constanța 1 a cucerit medalia de aur la CN pentru junioare 2

Echipa CS Farul Constanța 1 a cucerit medalia de aur la CN pentru junioare 2

Sala de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța a găzduit în perioada 3-5 februarie Campionatele Naționale de tenis de masă pe echipe, competiție rezervată juniorilor și junioarelor 2 (sportivi născuți în 2002 și mai mici).

La junioare 2, pe primul loc s-a clasat echipa CS Farul Constanța 1, alcătuită din Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu și Claudia Caragea, care a fost urmată de LPS Bistrița 1 și de CS Romgaz Mediaș. LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța 1 a ocupat locul 6, în timp ce echipele CS Farul Constanța 2 și LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța 2 nu au putut să treacă de obstacolul grupelor de calificare.

La juniori 2, echipa CS Farul Constanța 1, alcătuită din Daniel Manu, Emir Culpedin și Alexandru Amzu, s-a clasat pe locul 5 în ierarhia finală. Au urcat pe podium CS Pristavu Cîmpulung Muscel 1, LPS Bistrița 1 și Steaua București 1. Farul 2 a ocupat locul 13, LPS 1 locul 14, iar Farul 3 și LPS 2 s-au oprit în stadiul grupelor de calificare. Atât sportivii de la Farul, cât și cei de la LPS sunt pregătiți de antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti.

De la CS Farul mai era eligibilă pentru această competiție și Elena Zaharia, însă jucătoarea care va împlini 13 ani tocmai în noiembrie a fost selecționată în lotul național al României care a participat, în perioada 2-5 februarie, la Soci (Rusia), la Campionatele Europene rezervate sportivilor sub 21 de ani! Reamintim că, la această competiție, Adina Diaconu și Andreea Dragoman au cucerit argintul în proba de dublu feminin.

Pentru ping-pongul constănțean urmează Campionatele Naționale rezervate echipelor formate din juniori și junioare 3, care vor avea loc în perioada 10-12 februarie, la Bistrița.12