CS Tomitanii, la a doua înfrângere în Cupa României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Cupa României

CS Tomitanii, la a doua înfrângere în Cupa României

Sport 26 Septembrie 2020 / 17:18 3204 accesări

Etapa a 2-a din Cupa României la rugby a programat sâmbătă, la Constanţa, pe stadionul „Mihail Naca”, în Grupa a 2-a, întâlnirea dintre formaţia locală CS Tomitanii şi Dinamo Bucureşti. A fost un duel în care oaspeţii s-au desprins încă din prima repriză, scor 21-0, iar la final s-au impus cu 34-14.

Punctele echipei constănţene în partida de sâmbătă au fost reuşite de Saukuru şi Mihalache, câte un eseu, şi Burlacu, două transformări.

În prima etapă, CS Tomitanii Constanţa a cedat în meciul cu Steaua Bucureşti, scor 20-66 (3-24).

Meciul dintre Universitatea Cluj şi SCM Timişoara, din Grupa 1, nu va mai avea loc duminică 27 septembrie, din cauza faptului că unul din jucătorii timişoreni a fost testat pozitiv la noul coronavirus, iar alți câțiva componenți ai echipei de pe Bega, deși negativi la testare, prezintă simptome compatibile cu Covid-19. Partida va fi reprogramată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. Federaţia Română de Rugby a decis amînarea confruntării punând pe primul plan sănătatea și siguranța jucătorilor, dar și pentru a evita riscurile unei contaminări în masă a jucătorilor celor două formații.12