CSU Neptun a cedat la limită în faţa Ştiinţei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal / Divizia A, Seria B

CSU Neptun a cedat la limită în faţa Ştiinţei

Sport 08 Ianuarie 2020 / 18:49 983 accesări

În etapa a 14-a a Diviziei A la handbal feminin, Seria B, CSU Neptun Constanţa a pierdut, miercuri, în deplasare, în Sala Concordia din Chiajna, întâlnirea cu CSU Știința București. Handbalistele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au cedat la un gol diferenţă, scor 21-22, după ce la pauză au condus cu 10-9. În urma acestei înfrângeri, CSU Neptun a cedat primul loc în clasament formaţiei bucureştene, care a acumulat 34 de puncte.

Golurile echipei constănţene în partida de miercuri au fost înscrise de Ana Oprică 8, Mihaela Stănciulescu 6, Narcisa Verde 3, Bianca Căldare 2 şi Ana Maria Gîjulete 2.

„CSU Neptun Constanța prestează unul dintre cele mai curajoase meciuri de până acum cu CSU Știința București. Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au condus la pauză la un gol diferență, 10-9, au făcut o repriză secundă foarte bună, însă pe final nu au reușit să materializeze ultimul atac, iar gazdele s-au impus la un gol diferență, 22-21 scor final. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri ale seriei, cu o atitudine în teren de admirat. Sperăm într-o recuperare cât mai rapidă a Andreei Pintilie, jucătoare pe care nu ne vom putea baza în această perioadă din cauza unei accidentări! Felicitări ambelor echipe pentru handbalul prestat!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook CSU Neptun Constanţa.

În etapa viitoare, CSU Neptun (locul 2, 31 de puncte) va juca tot în deplasare, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala „Elite”, cu CSM Bucureşti DivA (locul 3, 21 de puncte).12