Cu „Taxi“ la Constanța. Unde? La Doors Club!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cu „Taxi“ la Constanța. Unde? La Doors Club!

Divertisment 03 Martie 2017 / 21:00 929 accesări

Înființată în 1999, trupa „Taxi“ a lansat de-a lungul anilor hit după hit. Vino să te bucuri de artiștii tăi preferați și să petreci o seară de duminică așa cum ți-ai dorit! Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, „Taxi“ este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe din România.

TAXI s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. Cântând despre „Luna” (”The Moon”) a ajuns să reprezinte România la Eurovision, la doar un an de la înființare. Subiectele abordate au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, a continuat să aibă preocupări diverse : a explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-a precopat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, după ce a petrecut câteva zile pe plajă a depistat o „Dramă în Vamă”, a lansat mesaje motivaționale - „Bă, treci la coadă!”, dar și-a păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor asupra trupei „Taxi“, cele trei videoclipuri având parte de nenumărate remake-uri.

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea „Taxi“ este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Selectându-și cu grijă aparițiile tv, trupa „Taxi“ s-a ferit de cancanurile mondene, alegând să se promoveze exclusiv prin muzică și mesajele pe care simte nevoia să le transmită.

Spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele „Taxi“ lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termină după primul bis.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sunt prieteni și în viața reală, ceea ce îi face ca pe scenă să se simtă bine împreună și să transmită această stare.

Duminică, 5 martie, ora 20,oo, la Doors Club.

Prețul unui bilet este 65 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului luni, 27 februarie, la ora 12,oo. Rezervările pentru locurile la scaune se fac din momentul lansării evenimentului.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Taguri articol


12