Cum îndepărtezi riscul de boli cardiovasculare? Este simplu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum îndepărtezi riscul de boli cardiovasculare? Este simplu!

Sănătate 02 Ianuarie 2019 / 18:04 602 accesări

Potrivit cercetătorilor străini, riscul de boli cardiovasculare poate fi îndepărtat dacă o persoană consumă peşte gras de două ori pe săptămână. Peştele gras este un aliat important pentru sănătatea noastră, iar cercetările în ceea ce priveşte beneficiile acizilor graşi Omega 3 din fructe de mare şi peşte de mare adâncime reconfirmă valoarea pe care consumul de peşte o are asupra stării noastre de sănătate, în special când vine vorba despre peştele gras, arată antena3.ro. Astfel, dacă mâncăm două porţii de peşte gras (peşte oceanic) pe săptămână, ne protejam de bolile cardiovasculare, potrivit recomandărilor făcute de Asociaţia Americană a Inimii (AHA), scriedoc.ro. Dovezile ştiinţifice în legătură cu beneficiile consumului de peşte sunt numeroase, iar Asociaţia Americană a Inimii revine acum cu noi sfaturi în această privinţă, recomandându-ne una sau două mese pe săptămână la care să avem peşte gras (neprăjit) sau alte fructe de mare (crustacee), pentru o mai bună sănătate a sistemului cardiovascular. Este o recomandare extrem de preţioasă, mai ales când o porţie de peşte gras poate înlocui alimente mai puţin sănătoase.



12
Pagina a fost generata in 0.3549 secunde