Cum să vă păziţi de hoţi? Poliţia, alături de vârstnici constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum să vă păziţi de hoţi? Poliţia, alături de vârstnici constănţeni
Eveniment 20 Iunie 2019 / 17:14 467 accesări 1 comentariu

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități prilejuite de “Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuințe”, întâlnindu-se cu câteva zeci de persoane vârstnice. Activitățile preventive s-au desfășurat pe raza municipiului Constanța, în cadrul pavilioanelor de vară destinate pensionarilor, fiind abordate teme precum modul de operare specific infractorilor, metode și mijloace de prevenire a furturilor din locuințe, precum și modalitatea prin care persoanele de vârsta a III-a pot reacționa în momentul în care constată că sunt victime.

Activitatea polițiștilor constănțeni se subscrie „Programului național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului”.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

constantean 10:11:44 / 23 Iunie 2019
Nu vezi un politist pe strada ,unde sunt ?

Pe strazile din Constanta nu vezi nici mireasma de politisti fie ei locali fie jandarmi s-au ordine publica.Pai de aia misuna hotii pentru ca nu ii deranjeaza nimeni.Astia de la locala stau cu curu in masina si fac politia circulatiei toata ziua.Pai de aia ii platim ?Sa se plimbe cu masina ?sa consume benzina degeaba ?La talpa nene pe strazi ca luati o roaba de bani ,lasati circulatia la politia de circulatie .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1796 secunde