Cum se circulă joi dimineața pe principalele drumuri din țară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum se circulă joi dimineața pe principalele drumuri din țară

Administrație 23 Mai 2024 / 07:41 576 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona loc. Chiajna, Domnești, Bragadiru și Pantelimon, dar și pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1-București-Pitești.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, polițiștii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață în zonele unde este prezent acest fenomen, să semnalizeze orice intenție de schimbare a direcției, să păstreze în mers o distanță regulamentară între autovehicule și să evite orice manevră riscantă, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului!Ştiri recomandate

12