CUMPLIT! Cadavrul unei adolescente, descoperit la marginea unei păduri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CUMPLIT! Cadavrul unei adolescente, descoperit la marginea unei păduri

Eveniment 21 Iulie 2018 / 11:44 1708 accesări

O adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă pe un câmp, la marginea unei păduri, la aproximativ patru kilometri de localitatea ieşeană Hălăuceşti. Primele date arată că fata a avut o moarte violentă. Poliţiştii fac anchetă, iar principalul suspect este chiar cel care a sunat să cheme poliția, iubitul său în vârstă de 20 de ani. El este suspectat că a consumat substanțe halucinogene înainte să o atace pe adolescentă, iar analizele vor lămuri acest lucru. Un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca o adolescenta în vârstă de 16 ani a fost gasita moarta într-o padure în zona Hălăucești. Cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul fetei care a sustinut ca fata este inconstienta si are urme de violenta pe față, potrivit bzi.ro. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean ajuns la fata locului a constatat decesul. De asemenea, politistii criminalisti efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele decesului.

Trupul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Anchetatorii nu exclud nicio varianta insa exista destule indicii care-l indica pe prietenul acesteia ca fiind criminalul, mai ales că, potrivit sursei citate, acesta ar fi recunoscut că a lovit-o. Mai mult, tânărul este suspectat că a consumat substanțe halucinogene înainte să o atace pe adolescentă, iar analizele vor lămuri acest lucru.

Taguri articol


12